dissabte, 24 de desembre de 2016

Fi primer trimestre

Ja hem acabat el primer trimestre i aquesta setmana a la classe de sisè B hem fet diferents activitats per acomiadar aquest trimestre.

Unes de les activitats que hem fet aquesta setmana ha estat el visionat de la pel·lícula Wall-e, entre altres activitats,  per així introduir als nostres alumnes dins del nou projecte que ells han elegit per tal d'embarcar-se de cara al nou trimestre. Un projecte on el tema principal és el medi ambient.

Es darrer dia ha estat el més intens però un dia en el que hem disfrutat tots junts. Hem començat el darrer dia d'escola amb una gimcana on les nostres alumnes havien de probar els coneixements adquirits durant tot el trimestre. Després ens han oferit una mostra de la feina feta durant tot el mes a classe de música,  han agafat unes nadala popular i han canviat sa lletra per tal de fer la nostra nadala particular i així poder practicar per altres projectes futurs (més abaix us deixarem la lletra de les nostres nadales).  Una feina que ha estat difícil i que han fet molt bé. Per últim, hem acabat el dia amb una festeta tot junts.

Amb tota aquesta feina i amb ganes de continuar la classe de sisè B vos desitja un Bon Nadal, unes Bones Festes i un millor any 2017.